avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate 452rodica

Activitate 452rodica

Răspuns la discuția reinceperea serviciului
decizia ptr la itm am semnat o in ziua in care am semnat si preavizul
dar eu nu stiu daca trebuie sa anunt la itm ca mi am gasit loc de munca si ma angajez =D>
am si eu o intrebare sant in preaviz de 20 zile si am gasit sa ma angajez din2 august care sant urmatori pasi si cetrebuie sa fac
va multumesc ptr raspunsuri si revin cu o intrebarece acte imi trebuie ptr somaj eu fiind in concediu crestere copil va multumesc inca odata .
va multumesc pentru raspunsuri dar va m spus ca o angajeaza pe fata care este in locul meu si ma gandeam ca art 56 se refera la acest lucru .=D>
a fost astazi la itm si ia scris pe o hirtie ce trebuie sa faca si la ultimil punct scrie aceste trei art dar nu are nici o litera
as vrea sa mai stiu daca pot sa intru in somaj in baza art 56 65 66
am fost in indemnizatie de crestere copil 2ani pe 6 iulie trebuie sa mi reiau activitatea dar mi a zis ca imi da un preaviz de 20 de zile si pe urma intru in somaj dar in locul meu este o fata pe care a zis ca este angajata pe termen nedeterminat . intebarea mea este daca este legal si daca noi am fost doua angajate si pe amandoua ne a dat in somaj poate sa angajeze pe a treia va multumesc.