Buna ziua,
Divortul s-a pronuntat in 2010. In timpul casatoriei s-a dobandit un teren, care a fost achizitionat cu un credit de nevoi personale. Fostul sot este titular, iar eu sunt codebitor.
Pana la divort am platit impreuna ratele, dar de la pronuntarea acestuia, l-a platit numai el. Ce-i drept, tot el s-a folosit si de bun.
As vrea sa terminam odata cu tapajul si sa incheiem definitiv socotelile.
Creditul, pentru a fii impartit, se va socoti cu tot cu dobanzi si comisioane?
Daca niciunul nu are posibilitate de a-l despagubi pe celalalt, se poate imparti si terenul si creditul? Adica sa-mi iau jumatatea mea de teren si sa platesc jumatate din rata., pt
Eu lucrez in comert cu un salariu :">, iar el are o firma si sincer nici nu stiu daca are contract de munca.
De curand a decedat bunica mea si se pare ca nu putem beneficia de ajutor de inmormantare. Doamna de la casa de pensii a fost cam evaziva in explicatii si de aceea va solicit ajutorul.
Bunica nu a beneficiat de pensie, decat de un ajutor social de cca. 40 lei/ luna si o indemnizatie "urmas veteran de razboi" - 92 lei/luna. Asta a fost singurul ei venit.
Se pare ca din acest motiv nu putem obtine acest ajutor. Este corect asa?
Tocmai ca veniturile ei erau mai mult decat modeste, mi se pare logic sa se acorde un ajutor, cu atat mai mult ca nu avea proprietati.
Noi, respectiv familia mea (fiul si nora sa), am intretinut-o in toti acesti ani, dar nu exista dovezi in acest sens, decat faptul ca ne-a facut un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.
Nici mama si nici tata nu lucreaza, deci nu se poate pune problema de acordarea vreunui sprijin de la locul de munca.
Eu lucrez ca si contabil la o societate, dar din cate am inteles nu pot sa fac nimic in acest sens.
Daca are cineva cunostinte si ma poate lamuri, ii multumesc anticipat.:sorry: