avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate annytinu

Activitate annytinu

annytinu as avea si eu o intrebare legata tot de boxele de la bloc,mentionez ca anul trecut am schimbat instalatia de la mine din casa,si am schimbat inclusiv la subsol,printre care si conducta generala de la tot tronsonul,mentionez ca stau la parter,ma costat1200de ron,si nu mia dat nimeni1ban,acum sau strins bani pt curatenie la subsol,iar dupa asa zisa curatenie partea de subsol care este situata sub apartamentul meu fiind singura uscata si curata sau instalat fara a cere parerea la nimeni 6propietari care nici nu locuiesc pe acest tronson,as dori sa stiu in primul rind daca este legal ceea ce au facut acesti colocatari,si ce ar trebui sa fac a putea sai scot de acolo,mai mentionez ca celelalte spatii de la subsol sint murdare si inca ude de la apa,va multumesc si astept un raspuns si eu
am facut sesizare la itm,dar cei cind au venit la fostul patron iau zis tot ceea ce am scris eu in acea petitie,este normal?asa trebuie sa se procedeze?intre timp am fost si vb cu fostul patron,si ma obligat sa scriu si sa semnez o hirtie prin care imi retrag de la itm petitia impotriva lui,si cami va da salariul,acum ma tot duce cu vb ca nu are bani sami dea salariul,eu daca am martor,care sa confirme ca ma obligat sa scriu si sa semnez acea hirtie,pot sa merg iara la itm si sa fac iara sesizare?va rog ajutatima
am fost vinzatoare la un magazin cu produse lactate,care functioneaza si in prezent fara autorizatie,si toate actele necesare,iar cind a venit ziua de salariu ma dat afara sub acuzatia "ca lam furat"si atunci cind am cerut inventarul mia adresat cuvinte jicnitoare,si nici salariul nu mi la mai dat,va rog spunetimi unde si cui trebuie sa ma adresez,si ce trebuie sa fac sa se faca dreptate