avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Injurii si acuzatii fara dovada si dat afara de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Injurii si acuzatii fara dovada si dat afara de la locul de munca fara a se acorda drepturile cuvenite

am fost vinzatoare la un magazin cu produse lactate,care functioneaza si in prezent fara autorizatie,si toate actele necesare,iar cind a venit ziua de salariu ma dat afara sub acuzatia "ca lam furat"si atunci cind am cerut inventarul mia adresat cuvinte jicnitoare,si nici salariul nu mi la mai dat,va rog spunetimi unde si cui trebuie sa ma adresez,si ce trebuie sa fac sa se faca dreptate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 17 Iulie 2010
Buna ziua !
In conditiile date puteti face o plangere adresata ITM-ului din nraza teritoriala a firmei angajatoare si chiar o actiune in instanta . Aveti nevoie insa de decizia de incetare ( o copie ) si atentie ... sa nu semnati nimic din ceea ce nu corespunde realitatii .
am facut sesizare la itm,dar cei cind au venit la fostul patron iau zis tot ceea ce am scris eu in acea petitie,este normal?asa trebuie sa se procedeze?intre timp am fost si vb cu fostul patron,si ma obligat sa scriu si sa semnez o hirtie prin care imi retrag de la itm petitia impotriva lui,si cami va da salariul,acum ma tot duce cu vb ca nu are bani sami dea salariul,eu daca am martor,care sa confirme ca ma obligat sa scriu si sa semnez acea hirtie,pot sa merg iara la itm si sa fac iara sesizare?va rog ajutatima
Depuneti o sesizare la Inspectia Muncii- for superior ITM-ului si nu la ITM ... explicati in acea sesizare si faptul ca inspectorii de la ITM au dezvaluit angajatorului ceea ce dvs ati sesizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz de 15 zile costy123 costy123 lucrez la o firma de 4 ani si ieri mia dat preaviz fara nici un motiv ,lam intrebat motivu a zis ca nu mai ii place fata mea ca il ia durerea de cap cind ma ... (vezi toată discuția)
Diurna Nikyyyyy Nikyyyyy Buna ziua citeva intrebari am si eu sint sofer de tir am lucrat pe comunitate paina,acum 1 sapt am lucrat desi mi sa stricat cardul tahograf a trebuit sa revin ... (vezi toată discuția)
Sesizare inspectia muncii stana stana de 3 ani am plecat de la o firma tot de atunci nu mi se poate incheia cartea de munca pentru ca o doamna de la itm nu face nimic,sa cheme patronul cu actele ... (vezi toată discuția)