avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz de 15 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz de 15 zile

lucrez la o firma de 4 ani si ieri mia dat preaviz fara nici un motiv ,lam intrebat motivu a zis ca nu mai ii place fata mea ca il ia durerea de cap cind ma vede .Lucrez angajat la 4 ore pe contrac de fapt nu am stiut ,pina nu mam dus la itm ,sieu stateam la munca 13 ore ,de 4ani nu miau dat concediu nici bani pe concediu , sunt terminat spunetimi ce sa fac va rog ca sami recuperez macar drepturile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 7 Ianuarie 2014
Sesizati ITM-ul in vederea efectuarii unui control la societate cu privire la incalcarile legislatiei muncii.
Puteti apela la un mediator sau introduce o actiune in instanta.

In ceea ce priveste concedierea, daca considerati ca e nelegala actionati firma in instanta. Este atributul instantei, in speta Tribunalul, de a solutiona astfel de contestatii.
Preaviz pentru ce v-a dat, urmeaza sa va concedieze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati csaby2011 csaby2011 Buna ziua caut informati care mar putea ajuta ca sa dau in judecata firma la care am lucrat am lucrat la o firm din 29 09 2010- si in data de 04 jjulie 2011 ... (vezi toată discuția)
Activitate videochat maryusha maryusha Buna ziua ,lucrez la un studio de videochat lucrez aprox de un an de zile.Mi se dat un contract de comision pe care lam semnat de comun acord,acest contract ... (vezi toată discuția)
Injurii si acuzatii fara dovada si dat afara de la locul de munca fara a se acorda drepturile cuvenite annytinu annytinu am fost vinzatoare la un magazin cu produse lactate,care functioneaza si in prezent fara autorizatie,si toate actele necesare,iar cind a venit ziua de salariu ... (vezi toată discuția)