avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate L. Ioana

Activitate L. Ioana

Răspuns la discuția Concediere
Momentan s-a rezolvat totul, voi fi mutata la vechiul loc de munca, de care sunt foarte multumita.Chiar eu am propus asta.:D

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Am fost ieri, am vorbit cu directorul, si intr-un final m-a luat cu frumosul si cu texte de genul "sunt alaturi de tine, gasim noi o solutie, etc" si momentan raman pe postul acesta. :))

Cel putin am reusit sa ii spun directorului si cate face sefa mea si cum aduna ea toti "laurii muncii mele". :D
Ok va multumesc!

Asadar, maine trec la batalie cu ei.. :))
Ok va multumesc!

Totusi o sefa mi-a spus ca in cazul in care nu voi accepta noul post de munca, nu am dreptul la somaj si sunt obligata sa imi dau demisia.Este adevarat?Din ce mi-ati spus dumneavoastra reiese ca nu.Probabil ca este o metoda de a ma presa sa accept postul.
Perfect, pana aici nu ar fi nicio problema, va multumesc!

Insa, lucrez la aceasta firma de 8 ani pe un post si de aproximativ 6-7 luni am fost mutata pe alt post(aceeasi firma), post care acum se desfiinteaza; este vreo problema faptul ca nu lucrez de 12 luni pe acest post?
Discuție Concediere
Astazi am fost anuntata de catre firma la care lucrez de 8 ani ca mi s-a desfiintat postul de munca si am primit o oferta pentru un nou loc de munca, insa care este unul total "nefavorabil".
Intrebarea mea este: daca refuz noul loc de munca si sunt concediata, mai am dreptul la somaj?

Va multumesc!