Da multumesc ptr timpul de reactie imediat .Momentan nu pot da mai multe detalii(am zis ca o pot face) deoarece eu nu sunt in tara in acest timp .Tot ce pot spune este ca astazi vorbind cu tatal meu prin tlf am aflat ca el este cel care i-a dat in judecata.
Ma numesc Manea Marian si am aflat de la tatal meu ca este obligat sa returneze 8000 de lei (80 milioane vechi) .Asta dupa ce a primit pe langa pensia normala care i se cuvinea si una de C.A.P. imediat dupa revolutie.Asta pana acum o luna .Dupa aceasta perioada am aflat ca are un proces in luna septembrie a acestui an .Acum stam si ne intrebam de ce nu am fost anuntati de ce nu am fost lamuriti in privinta acestei prb.Nu intelegem ce se intampla .Tot ceea ce au spus, a fost ca de vina ptr aceasta situatie este faptul ca a luat 2 pensii odata.Insa la vremea aceea tatal meu a fost chemat si i s-a spus ca are acest drept.Si din acel moment a luat prin urmare 2 pensii pana mai ieri cand deja au inceput sa ii opreasca din pensie.As dori sa stiu care ar putea fi prb REALA.Nu se putea duce singur sa isi faca pensii dupa bunu-i plac.Daca mai sunt necesare detalii vi le voi comunica de indata. Va multumesc.