av.antoanelageaman a scris:
Onorariile sunt confidentiale, difera de la avocat la avocat si in functie de complexitatea cauzei...Nu veti afla prea multe pe site despre asta...
Sincer, la un onorariu de 1100 RON, din care avoactul dupa ce plateste taxele la stat si Barou,ramane cu cca 600 Ron ,nu stiu de ce, dar nu ma mira ca va schimba regula jocului...si inteleg ca vreti partaj si divort...si inteleg ca nu se poate rezolva la primul termen, ca sotul nu prea vrea...
mai aveti in vedere ca o femeie de serviciu care vine odata la doua saptamani e platita cu taxe( daca le plateste) la cca 150 lei..pt 3-4 ore...
Multumesc. Am inteles partea cu onorariul.
Cred ca nu e 100 % hotarat nici sotul daca vrea divortul si a depus cererea cam la nervi si acum asteapta reactia mea.
Sa vad daca am inteles bine: daca vreau divort fara complicatii si merg asa, pe mana lui (culpa comuna) cum se procedeaza cu partajul? Si mai am nevoie neaparat de avocat? daca el nu a cerut partajul, nu trebuie sa-l cer eu, pentru ca eu vreau sa-l facem? sau putem face tranzactia cu avocatul lui, semnez daca sunt de acord, mi se incredinteaza copilul si pot merge in instanta fara avocat?
Trebuie martori si pentru "culpa comuna" sau numai pentru "culpa celuilalt"?