avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate jacqueline_mechante

Activitate jacqueline_mechante

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Ma alaturi si eu voua, dragi colegi de suferinta, intrucat am epuizat toate variantele de raspuns din partea apropiatilor aflati in aceeasi situatie ca si mine/noi:
Cu ce sa ma imbrac in ziua examenului?!

Marius Bancila, nu ai cu cine...chiar nu ai!#-o Normal ca nu esti capabil sa inveti 12 ore pe zi. Sa citesti...poate, dar cat % retii in asa fel incat sa poti face conexiuni logice pentru a rezolva grile? Cei care invata mecanic nu cred ca vor trece de grile. Asta este motivul pentru care anul trecut nu au promovat decat 184 din centrul Bucuresti, desi pe holuri se auzeau definitii, exceptii, principii recitate la punct si virgula din carti, tratate etc.

Si ai dreptate, anul trecut discutiile au avut alt nivel, nu ne-am proptit tzaspe pagini in certificatul psihiatric si adeverinta medicala.

Apreciez sinceritatea ta. Spor la invatat :kissing:
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Nu e prima data cand o greseste Voineag. Si anii trecuti au mai fost discutii. Asa e, cum ziceti voi!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
proastasatului a scris:

Draga Andreea,

Ai redevenit activa spre a ne vorbi din nou despre rautatile si frustrarile tale? Nu iti ajunge ca ti-au fost sterse odata mesajele pentru continutul lor inadecvat?
Daca nu e cumva o intrebare prea dificila, ai putea sa-ti aduci contributia la acest forum si altfel decat prin jigniri si comentarii rautacioase, sau mai mult decat atat nu poti?
E bine insa, ca de data asta te-ai marginit la 2 propozitii, sa le numim asa, caci ai reusit sa nu faci nici macar o greseala de semantica, sintaxa sau ortografie. Pentru asta te felicit. Daca poti veni si cu idei, sau macar cu informatii sau subiecte, ar fi inca un pas inainte. Eu iti promit ca iti voi tine pumnii si te voi incuraja si nici un progres al tau nu va fi trecut cu vederea.

Succes

Adevarul e ca Andreea este privilegiata! Cine mai este incurajata si sustinuta de un nick care se intituleaza "proastasatului" ? Ma intrebam daca am putea sa facem un split la aceast topic si sa-l numim "gramatica&admitere barou" sau "urmasii-lui-Pruteanu&admitere barou".=D>