avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate foicaghita

Activitate foicaghita

Discuție ANRP
1.Daca am fost chemat la Bucuresti la ANRP pentru a-mi exprima optiunea de despagubire (numerar sau actiuni fond proprietatea) optand pentru numerar cu specificarea contului in care sa-mi fie virati banii, sa inteleg ca titlul de plata inca nu a fost emis ? si in acest caz pot cere ca instanta sa oblige ANRP-ul sa-mi emita titlul de plata ?
2.Care-i diferenta intre titlul de despagubire(pe care l-am primit) si titlul de plata ?
Răspuns la discuția titlu despagubire
Care-i diferenta intre titlul de despagubire (pe care l-am primit) si titlul de plata ?
Răspuns la discuția titlu de despagubire ANRP
Aveti rabdare dureaza cel putin 6 luni, la mine evaluarea s-a facut in iunie 2009 si abia in februarie 2010 dosarul a fost aprobat de Comisia Centrala. am nr.tel.0723861089.
Răspuns la discuția titlu despagubire
Daca am fost chemat la Bucuresti la ANRP pentru a-mi exprima optiunea de despagubire (numerar sau actiuni fond proprietatea) optand pentru numerar cu specificarea contului in care sa-mi fie virati banii, sa inteleg ca titlul de plata inca nu a fost emis ? si in acest caz pot cere ca instanta sa oblige ANRP-ul sa-mi emita titlul de plata ?
Am un dosar solutionat la ANRP legea 247/2005 pentru care am optat plata in numerar. Guvernul printr-o ordonanta recenta a amanat platile in numerar pe o perioada de doi ani. Intreb daca sau cand pot sa dau ANRPul in judecata pentru a fi obligat sa-mi emita titlul de plata in numerar conform optiunii inregistrate ?