avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP

1.Daca am fost chemat la Bucuresti la ANRP pentru a-mi exprima optiunea de despagubire (numerar sau actiuni fond proprietatea) optand pentru numerar cu specificarea contului in care sa-mi fie virati banii, sa inteleg ca titlul de plata inca nu a fost emis ? si in acest caz pot cere ca instanta sa oblige ANRP-ul sa-mi emita titlul de plata ?
2.Care-i diferenta intre titlul de despagubire(pe care l-am primit) si titlul de plata ?
Nu este nici o diferenta. Daca ANRP-ul v-a chemat sa va exprimati optiunea (bani sau actiuni), nu mai este nici o etapa, urmand doar sa va vireze4 banii in cont, atunci cand va vine randul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu despagubire foicaghita foicaghita Am un dosar solutionat la ANRP legea 247/2005 pentru care am optat plata in numerar. Guvernul printr-o ordonanta recenta a amanat platile in numerar pe o ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)