avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate padrian54

Activitate padrian54

In luna aprilie 2014 am depus la CJPteritoriala-cererea de pensionare.
In luna Iulie 2014 am primit decizia de respingere a dosarului de pensionare de la CJP teritoriala cu drept de contestatie la Comisia Centrala de Contestatii din cadrul CNPP.Respingerea a fost ca urmare a faptului ca nu mi s-a admis o adeverinta de incadrare in grupa de munca eliberata de unitate pe un motiv scris ca functia respectiva nu se regaseste in ordinul 50/1990 (motivatie netrecuta in decizie este faptul ca eram incadrat la birou si acestaia nu au dreptul la grupa de munca-desi activitatea s-a desfasurat in sectiile de productie care au grupa de munca).
In luna August 2014 am depus Contestatia la la decizia de respingere a dosarului de pensionare adresata Comisiei Centrale de rezolvare a contestatiilor.
Ma aflu acum in 24 Martie si nu am primit raspuns la contestatie de la Comisia Centrala de rezolvare a contestatiilor.
Intrebarea care se pune este daca am sorti de izbanda in ceea ce priveste daca dau in judecata CJPteritoriala pentru respimgerea dosarului de pensionare pe motivul refuzului de a lua in calcul adeverinta de incadrare in grupa de munca eliberata de societate-amintind si de faptul ca am facut contestatie la CCRC-si nu am primit raspunsul in termenul de 45 zile cat prevede legea sau trebuie sa dau intai in judecata CCRC de langa CNPP?Cum sa procedez?
Daca a fost numit ca administrator special-un salariat al societatii-acesta functioneaza pe baza de contract de mandat-fiind necesar suspendarea contractului individual de munca sau poate sa-si desfasoare activitatea pe baza de contract individual de munca dar atunci care este codul COR?
Multumesc