avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate deliaaa

Activitate deliaaa

Răspuns la discuția CIM cu 4 ore
Buna ziua! Va multumesc frumos pentru raspunsul acordat. Acum am intrat in posesia contractului de munca si am observat in ce format a fost inregistrat la fortele de munca. O sa merg sa ma interesez cum sa fac sa fie totul in regula.
Va multumesc inca o data. O zi buna sa aveti!
Cu respect, Delia
Va multumesc din nou pentru raspunsul acordat. Acum revin cu cateva nelamuriri in vedere cu contractul meu de munca.
In contractul de munca sunt incadrata ca economist 244101, iar la durata muncii este specificat in felul urmator:
1. O norma intreaga, durata de munca fiind de 4 ore/zi, 20 ore/saptamana.
...
2. O fractiune de norma de 4 ore/zi(cel putin 2 ore/zi), 20 ore/saptamana.
Aici nu inteleg daca sunt incadrata cu 4 ore/zi sau se cumuleaza cele 2 si sunt considerate 8 ore/zi.
O alta intrebare ar fi urmatoare: La contractul meu de munca nu este specificat salariul brut, desi contractul este inregistrat la fortele de munca. Este posibil acest luru?
Va multumesc anticipat!
Cu respect,
Delia
Buna seara. Va multumesc frumos pentru raspuns.
As mai avea o intrebare. Se poate face cartea de munca daca am dar actele necesare si anume copie C.I.,copie certificat nastere, adeverinta de la medic ca sunt apt pentru munca, adeverinta ca am terminat facultatea, declaratie ca nu am mai avut carte de munca, dar fara sa fi semnat inainte vreun contract de munca?
Mai beneficiaza angajatorul de ceva de la stat daca eu am terminat facultatea in iulie 2009? Va multumesc anticipat!
Discuție CIM cu 4 ore
Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca lucrez cu norma de 4 ore si cartea de munca este tot cu norma de 4 ori beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as lucra cu norma intreaga? Adica daca ma imbolnavesc si ma internez trebuie sa platesc ceva sau beneficiez de gratuitate? Daca dupa 1 an nu mai lucrez pot beneficia de somaj sau de indemnizatia pentru cresterea copilului? Va rog sa imi raspundeti cat mai repede. Va multumesc anticipat.