Am fost azi la politie si totul s-a rezolvat.Atat eu cat si partea "vatamata" am primit amenda administrativa de 100 lei.Multumesc pentru sfaturi. (topic closed)
Faza este ca eu si martorii am declarat ca i-am dat doar o palma , iar partea vatamata a venit cu 2 ochi umflati si mai multe zgarieturi.De la o palma nu ai 2 ochi movati. Cred ca a luat bataie de la altcineva,sau si-a movat ochii singur.Din cate stiu acest baiat a mai facut bani cu hestii de genul acesta.
Salut ,
Am fost chemat la politie pentru o declaratie ca raspuns a depunerii unei plangeri impotriva mea.In seara precedenta l-am lovit pe un baiat cu palma deoarece m-a provocat(mi-a pus mana in gat).Dupa palma aplicata acestuia prietenii ne-au despartit si fiecare a plecat acasa. Dupa ce am dat declaratia politistul a zis ca am 3 variante:amenda , impacarea cu partea vatamata, sau chemarea martorilor..faza e ca vatamatul nu are decat un ochi umflat,nu are certificat medico-legal , iar martorii sunt toti de partea mea. intrebarea mea este daca partea vatamata are ce sa-mi faca? sau daca sa-mi fac griji pentru acest incident nesemnificativ.. subliniez faptul ca am fost provocat.