Ultima data cand am sesizat conducerea unitatii scolare profesorii au facut gasca impotriva copilului cel mare si a trebuit sa-l mut la alta scoala generala. In cazul fetei sunt excluse ambele variante !
Profesorul de limba română solicită elevei de clasa a XII-a sa nu mai poarte cruciulita la gat si sa nu pomeneasca nimic despre influenta religiei in literatura., amenintand in schimb ca ii scade notele astfel incat sa nu poata da bac-ul.
Intrucat consider ca prin aceste actiune se limiteaza dreptul la libera opinie (inclusiv cea religioasa), va rog sa ma indrmati cui pot formula plangere impotriva acestui cadru didactic DUPA ce ELEVA ISI VA LUA BAC-ul? Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Am fost dezabonat automat de la stirile furnizate de dvs. Am cautat newsletter-ul si nu l-am gasit ! Link-ul trimis de dvs. ma baga intr-o pagina inexistenta ! (eroare 403). Astept sfaturi pentru a ma reabona la dvs. Cu respect constantin Paul-Lucian
Sunt unul dintre locatarii si respectivul document era adresat Asociatiei de Proprietari, in atentia Presedintelui si Administratorului (3 exemplare cate una pt. fiecare dintre parti). Blocul este alimentat de la centrala proprie de bloc. Intrucat timp de 2 sapt. am fost singurul locatar care nu a avut din agent din cauza unei fisuri la o conductă comuna (presiune prea mica), le-am solicitat să ia acest fapt în calculul întreţinerii pe februarie. Reprezentantii au refuzat primirea oricărei notificări.
Continutul acestui articol se refera la contestarea listei de intretinere ! Ce faci cand vrei sa notifici o defectiune la partea comuna ? Cand refuza ulterior discutiilor si remedierii avariei pe cheltuiala proprie sa recunoasca ca l-ai anuntat in prealabil si ca nu i-a pasat de aceasta situatie ? Timp sa te judeci, sau sa-i reclami la primarie nu e ? In sensul ca dureaza prea mult.
Reprezentantii asociatiei de proprietari refuza sa primeasca din partea mea o notificare, iar cand o trimit prin poştă nu imi răspunde. Mi s-a obiectat ca OG 27/2002 si L. 233/2002 se refera doar la institutii publice.
Personal consider ca din moment ce in Art. 2 al OG 27/2002 se specifica ca petitia se poate adresa "societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome" sunt incluse aici inclusiv Asociatiile de proprietari.
In cazul in care nu este aşa imi puteti indica ce act legislativ reglementează această problemă ? Multumesc anticipat !