avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Abuz în școală asupra adolescentei: unde pot ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Abuz în școală asupra adolescentei: unde pot reclama amenințarea cu scăderea notelor din cauza opiniilor?

Profesorul de limba română solicită elevei de clasa a XII-a sa nu mai poarte cruciulita la gat si sa nu pomeneasca nimic despre influenta religiei in literatura., amenintand in schimb ca ii scade notele astfel incat sa nu poata da bac-ul.
Intrucat consider ca prin aceste actiune se limiteaza dreptul la libera opinie (inclusiv cea religioasa), va rog sa ma indrmati cui pot formula plangere impotriva acestui cadru didactic DUPA ce ELEVA ISI VA LUA BAC-ul? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Constantin Paul , utilizator 20:04, 20 Noiembrie 2017
Este de prefeat sa respectati ierarhia profesionala,respectiv sesizati initial conducerea unitatii scolare
Daca nu primiti in termen legal raspuns,puteti sesiza oficial Ministerul Educatiei
~ Conținut șters la cerere ~
Ultima data cand am sesizat conducerea unitatii scolare profesorii au facut gasca impotriva copilului cel mare si a trebuit sa-l mut la alta scoala generala. In cazul fetei sunt excluse ambele variante !
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
Constantin Paul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! directorii din scoli mai sunt degrevati de ore ? ... Ana_M2 Ana_M2 Buna ziua ! Directorii din scoli mai sunt degrevati de ore ? Daca nu , cate ore trebuie sa tina obligatoriu in timp ce isi exercita functia de director ... (vezi toată discuția)
Abuz al profesorului impotriva elevului DARIUS_BZ DARIUS_BZ Buna seara! am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema: fiica mea este eleva in cls.a vii-a si de cateva luni mai exact 6 profesoara de. biologie duce ... (vezi toată discuția)