avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate anndra

Activitate anndra

Răspuns la discuția asociatia de locatari vs caine
Multumesc pt raspuns dl-ui Dongoroz!!
dvs. va referiti la asociatia de proprietari dar reclamantul s-a adresat primariei care i-a recomandat ca text de lege in actiunea in justitie HCL 84/96 text care se refera la asociatia de locatari. In fapt exista doar asociatie de locatari iar actiunea este facuta in numele asociatiei de proprietari. Termenul este in 8 zile, daca se constituie asociatie de locatari in asociatie de proprietari se acopera acest viciu? In mod normal ar trebui sa se respinga pe exceptie in ce priveste lipsa calitatii procesuale a reclamantului de asociatie de locatari pt ca nu s-au constituit in asociatie de proprietari inca desi acum se fac demersurile.multumesc inca o data pt ajutor.
ce se poate intampla cu cainele unui locatar din bloc avand in vedere ca unul din locatarii de pe scara a depus o actiune la instanta-obligatia de a face prin care solicita in numele "asociatiei de proprietari"( in fapt nu exista decat asociatie de locatari) desi acesta nu este administrator, evacuarea cainelui din apartamentul de deasupra acestuia pe motiv ca acesta face zgomote infernale. A depus o copie a hotararii locale prin care arata ca acesta este in drept sa someze pe X proprietarul cainelui, lucru ce l-a si facut , sa evacueze cainele. Am facut rost de o 4 semnaturi din 7 familii de locatari care sunt de acord cu pastrarea cainelui iar am solicitat o copier de pe hotararea sedintei de bloc care este semnata doar de 2 persoane si aceleasi doua persoane le-au semnat si pe restul chipurile "reprezentandu-le". M-am gandit sa invoc exceptia lipsei calitatii procesuale active deoarece actiunea este in numele asoc. iar acesta nu detine actualmente nici o functie. In fapt cainele sta la o pensine de dim pana la 6 cand sta cu stapanii acasa? Proprietarii sunt nemti si nu inteleg reaua credinta a acestui domn care ii terorizeaza pe vecini de ani de zile...Ce altceva mai pot face pt catel??multumescX-(