avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate AnnaD

Activitate AnnaD

Buna ziua,
Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare legata de drepturile studentilor (mai exact cei care au terminat facultatea anul acesta).
Am terminat Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Hyperion Bucuresti si am nevoie urgenta de adeverinta de promovare a examenului de licenta. Problema este ca domnii de acolo dau din coate si ne amana de pe o zi pe alta , pe motiv ca "ba nu a semnat nu stiu cine, ba ca au fost semnate adeverintele dar nu sunt secretarele".Mentionez ca aceasta adeverinta provizorie imi este necesara la inscrierea pentru concursul de admitere la Institutul National al Magistraturii care se face pana pe 16/07/2010. Nici macar conducerea facultatii nu a fost in stare sa rezolve aceasta problema pe motiv ca "nu stiu ce se intampla".
Mentionez ca in situatia mea mai sunt cativa colegi care au terminat anul acesta si care au promovat deasemenea examenul de licenta.
Astazi ne vom stange iar si vom merge sa ne cerem dreptul, dupa ce oricum am fost dati afara de nenumarate ori.
Intrebarea mea este :" Ce ne sfatuiti sa facem in acest caz, in care noi vom pierde inscrierea la concursul mentionat mai sus, din cauza celor responsabili sa ne elibereze adeverintele?
Ii putem reclama undeva?
Multumesc.
Buna ziua,
Indraznesc sa va deranjez cu o problema a carei rezolvare nu o gasesc, legata de concursul de admitere la INM perioada 25 iunie-24 septembrie 2010.
Din cate am inteles de pe siteul INM , cererile de inscriere la concurs se depun la tribunalele sau, dupa caz, la parchetele de pe langa acestea, in ale caror circumscriptii domiciliaza candidatii.
Eu locuiesc in Bucuresti, sector 3, dar domiciliul(adresa din cartea de identitate)este la parintii mei care locuiesc in orasul Oltenita.Facultatea am terminat-o deasemenea in Bucuresti.
Nelamurirea mea este unde va trebui sa depun cererea de inscriere la concurs, insotita bineinteles de celelalte acte + taxa de inscriere la concurs?Pot depunde toate actele la tribunalul sectorului 3 , Bucuresti,(aici unde locuiesc in prezent la rude) ori va trebui sa le depun la tribunalul orasului Oltenita, acolo unde figurez cu domiciliul in cartea de identitate?
Sper sa ma puteti lamuri cu aceasta problema.