avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Unde depun cererea de inscriere la concursul de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Unde depun cererea de inscriere la concursul de admitere la INM?

Buna ziua,
Indraznesc sa va deranjez cu o problema a carei rezolvare nu o gasesc, legata de concursul de admitere la INM perioada 25 iunie-24 septembrie 2010.
Din cate am inteles de pe siteul INM , cererile de inscriere la concurs se depun la tribunalele sau, dupa caz, la parchetele de pe langa acestea, in ale caror circumscriptii domiciliaza candidatii.
Eu locuiesc in Bucuresti, sector 3, dar domiciliul(adresa din cartea de identitate)este la parintii mei care locuiesc in orasul Oltenita.Facultatea am terminat-o deasemenea in Bucuresti.
Nelamurirea mea este unde va trebui sa depun cererea de inscriere la concurs, insotita bineinteles de celelalte acte + taxa de inscriere la concurs?Pot depunde toate actele la tribunalul sectorului 3 , Bucuresti,(aici unde locuiesc in prezent la rude) ori va trebui sa le depun la tribunalul orasului Oltenita, acolo unde figurez cu domiciliul in cartea de identitate?
Sper sa ma puteti lamuri cu aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Daniel M. , utilizator 00:02, 10 Iulie 2010
La Oltenita trebuie sa le depuneti.
Succes la examen!
Multumesc.
adutescu a scris:

Succes la examen!

La Calarasi, ca Oltenita nu are tribunal.
mihai s. a scris:

adutescu a scris:

Succes la examen!

Bine zis!
La Calarasi, ca Oltenita nu are tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura este valabila si pentru cazier judiciar???????????? mihaelamiki99 mihaelamiki99 BUNA SEARA!MA AFLU IN STRAINATATE SI AS VREA SA MA INSCRIU ANUL ACESTA LA INM,PROBLEMA ESTE DACA POT FACE O PROCURA TATALUI MEU PENTRU A SE OCUPA DE ACTE SI ... (vezi toată discuția)
Competența teritorialã adriana7 adriana7 Buna ziua. Am domiciliul in Bucuresti si sunt totodata proprietar al unei garsoniere in Sinaia( judet Prahova). Aceasta este situata la etajul 1 al unei case ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar ccc raluciii raluciii buna ziua, eu locuiesc in bucuresti dar apartin de cas calarasi, pentru dosarul ccc am nevoie de adeverinta stagiu de cotizare, acesta adeverinta o pot ... (vezi toată discuția)