buna ziua,
eu locuiesc in bucuresti dar apartin de cas calarasi, pentru dosarul ccc am nevoie de adeverinta stagiu de cotizare, acesta adeverinta o pot solicita si aici in bucuresti? sau trebuie sa ma duc in calarasi?
deasemenea mai am nevoie de o decizie de suspendare contract de munca(adeverinta stagiu de cotizare) ce ar trebui sa urmaresc la ea? k sa ma asigur ca totul e bine?
si o cerere concediu cic(copie acord, spampila si nr inreg) deasemenea ce treb sa contina?
va multumesc
1. Dvs. faceti o cerere catre angajator prin care solicitati suspendarea CIM pentru a intra in CCC si apoi angajatorul dvs. stie sa emita decizia de suspendare a CIM si sa completeze adeverinta tip cu veniturile pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
2. - Legislatia nu prevede ca la dosar sa existe o adeverinta cu stagiul de cotizare, emisa de Casa de Pensii, desi vad ca multe Primarii o cer (nu stiu la ce le foloseste).
- Incercati la Casa de Pensii Bucuresti sa solicite ei (electronic) adeverinta de la Casa de Pensii Calarasi.
daca ma mai puteti ajuta cu o informatie, eu am domiciluil in Oltenita dar lucrez la Bucuresti la o firma cu sediul in Valcea care a are 2 puncte de lucru si in Bucuresti, am nevoie de o adeverinta stagiu de cotizare CAS, o cer in Bucuresti? sau Oltenita? nu ma lamuresc unde merg contributiile si asa mai departe....