avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate vali nesatian

Activitate vali nesatian

neavand posibilitatea sa demonstram ca am acordat aceste beneficii stipulate in contract,putem pierde cei 50000 ron dati la semnarea contractului in instanta daca se ajunge acolo?chiar daca dovedim ca nu avem posibilitatea sa le onoram? totusi au trecut doar 2 ani si jumatate si nu au momentan nevoie de aceste beneficii.va multumesc.
vali nesatian a scris:
in contract se stipula:la semnatura se dau 50000ron iar restul de 30000 se transforma in medicamente haine alimente etc in limita posibilitatilor noastre si a nevoilor lor .noi nu avem posibilitati ,se poate demonstra prin facturi si fise de salariu,iar ei nu au nevoi avand pensii amandoi si cca35000ron in cont.eu gandesc ca nu pot cheltui rapid cei 50000 si apoi sa ne ceara sa 'plusam' asa cum au zis si vazand ca nu avem cum sa ne dea in judecata si sa pierdem banii.mentionez ca ei au pensia 1700 iar noi cca 2100 si avem si doi copii de 8 si 5 ani,iar din acesti bani 700 reprezinta rata la banca facuta la semnarea actelor.
acum circa 2 ani am incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu verisorii mei si le-am dat si suma de 500 000 000 bani vechi,bani care iam trecut sin in contract, totul a fost bine o perioada insa dupa un an verisorii mei au inceput sa imi ceara bani pe motiv ca valoarea apartamentului este mai mare decat le-am dat noi.De atunci relatia noastra sa racit si in final am ajuns sa cred ca mai bine sa desfacem contractul. Ce se intampla daca se desface contractul ?Pot sa imi pierd bani pe care iam dat?Cum se procedeaza la desfacerea unui asemenea contract??