avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate mimica

Activitate mimica

parca stiam ca maximul varstei era 25 s a modificat codul familiei?
sotul meu plateste pensie alimentara desi copilul are 24 ani dupa facultate a absolvit si master acum intentioneaza sa faca al doilea master cat trebuie sa mai platesca pensie
sotul dvr va loveste in punctul slab FETITA amenintandu va ca va ia fetita crede ca nu veti mai divorta va santajeaza dar nu va lasati mult succes
Răspuns la discuția probleme cu vecinii de dedesubt
nu am probleme cu evacuarea ea sustine ca exista ceva fisuri in balconul meu cauzate de trecerea timpului blocul nu este chiar ft vechi din 86 intrebarea este trebuie sa suport eu cheltuielile sau nu m a deranjat si felul cum s a purtat discutia a sunat mai mult a amenintare "EU AM APART ASIGURAT"
vecina de dedesibt se plange ca acum de cand cu ploile care nu se mai opresc, din balconul meu se infiltreaza apa in balconul ei .Si a izolat apart inclusiv balconul care si l a transformat in dresing . Sub pretextul ca are apart asigurat mi a spus ca daca nu rezolv prob ma da in judecata. Care este vina mea ? I am spus ca situatia financiara nu mi permite sa mi inchid balconul . Credeti ca este de datoria mea sa rezolv aceasta problema? Sustine ca ar trebui turnata o sapa sau asa ceva pt a inalta scurgerea dar turnand sapa exista riscul ca apa sa mi intre in dormitor Va rog sa mi dati si mie un raspuns