avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotul meu violent ma ameninta ca imi ia fetita de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotul meu violent ma ameninta ca imi ia fetita de numai 8 luni daca vreau sa divortez de el

buna seara! ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi? st o mamik disperata, dak pot sa zic asa, din kuza sotului meu kre ar vrea sa-mi ia fetita.bebe meu are 8 luni si o alaptez ink (am inteles k in instanta conteaza asta).nu ma inteleg cu sotul deloc, iar el este km violent...adik nu ma bate sa-mi faca semne dar ma loveste si face scandal mereu.m-am saturat sa traiesc asa si i-am zis k vreau sa divortez dar m-a amenintat k-mi ia fetita :((
Cel mai recent răspuns: mimica , utilizator 22:01, 7 Iulie 2010
Nu mai stati cu el, plecati si luati-va fetita.Aveti insa nevoie de probe la procesul de divort in cadrul careia veti solicita si incredintarea minorei, probe din care sa rezulte faptul ca este in interesul acesteia sa va fie incredintata si ca puteti sa ii oferiti acesteia conditii optime de crestere si educare.
Copilul este inca alaptat deci nu are sanse sa vi-l ia.
Probe:-inscrisuri, martori , ancheta sociala.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Amenintarile lui catre dumneavoastra sunt lipsite de orice temei juridic.
Copilul are o varta frageda, aspect care conduce catre ideea ca prezenta mamei este imperios necesara, pentru o buna crestere si educatie.
Aveti posibilitatea de a pleca oricand , intrucat nicio persoana nu este tinuta a trai intr-un mediu traumatizant.
Copilul , totodata , este periclitat prin conduita ostila si agresiva a tatalui.
Odata cu actiunea de divort , pe cale de ordonanta presedintiala, solicitati incredintarea , de urgenta , a copilului minor.

Succes.
sotul dvr va loveste in punctul slab FETITA amenintandu va ca va ia fetita crede ca nu veti mai divorta va santajeaza dar nu va lasati mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)
Custodie bebe 1 anisor Hade Hade Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am ... (vezi toată discuția)
Sanse de a castiga custodia unui minor in caz de divort gabitzzu gabitzzu as avea si eu o intrebare daca nu este nu este cu suparare.eu si sotul meu avem o fetita de 1 an si 9 luni, datorita situatiei in care ma aflu eu si copilul ... (vezi toată discuția)