avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters157255

Activitate ContSters157255

Discuție am o problema
lucrez la firma de distributie presa si alte marfuri de la care colectam banii in fiecare dimineata si pe care gestionarii ii introduc intr-o cutie cu lacat care este prinsa in interiorul masinii(nu avem noi cheie),pe care apoi ii ridica caserita care detine cheie .mentionez ca nu se predau banii catre noi de la gestionari sub semnatura ci pur si simplu iibaga in cutie.intr-o dimineata un coleg m-a rugat sa bage banii in cutia mea(nu stiu de ce nu-i avea la el in cutia de bani,sau cum i-a scos de acolo),numai ca el a bagat banii la mine fara sa ma cheme si pe mine sa numar macar sacii cu bani ca sa stiu citi saci mi-a dat(asa le zicem in interiorul firmei:saci cu bani, care de fapt sint saculeti).la predarea banilor la caserie am constatat lipsa unui saculet cu bani care ii apartinea lui.mentionez ca nu stiam citi saculeti a bagat la mine in cutie petru ca nu am fost de fata.astazi am fost si am dat un fel de declaratie la firma despre ce s-a intimplat.nu stiu nici macar suma ;am auzit ceva de800 ron dar nu stiu sigur.care pot fi consecintele asupra mea avind in vedere ca am cazut in treaba asta nevinovat incercind sa-l ajut pe coleg.va rog sa-mi raspundeti.

0)