am fost la politie,am dat declaratie...politistul a fotografiat masina mea si a vazut ca nu sunt zgarieturi pe oglinda si nici in alta parte.urmeaza sa-l cheme inca o data la sectie pt a da o alta declaratie pt ca datele din declaratia lui nu cioncideau cu ce am declarat eu.
:).....da...furnica si elefantul:)
nu i-am zgariat masina,doar i-am spart farul( asa declara el)....si totusi eu nu-mi pot explica cum a ajuns oglinda mea pana la farul lui:)
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e mic:D) si m-a acuzat ca i-as si avariat masina ,distrugandu-i un far.am incercat sa prt o discutie cu el,sa-l fac sa inteleaga ca nu eu i-am lovit masina dar nimic.i-am sugerat sa se uite dupa zgaraieturi la masina mea,sa poata sa-mi demonstreze ca intradevar eu sunt cea vinovata.nu a gasit nimic,dar tot a insistat si in urma cu 2 zile am primit o citatie de la politie sa ma prezint la sediu.maine trebuie sa ma duc si mi se pare o mare tampenie sa acuzi pe cineva doar pt ca ai avut un conflict in trafic.
mentionez ca eu conduceam un matiz iar el un iveco....logic ar fi daca l-am lovit sa am macar o zgaraietura .