avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Activitate elenambra

Activitate elenambra

Multumesc pt raspuns ! Nu ntiu insa cine este acest admin sau moderatorii lui, Si nici cum sa dau de ei.Mie mi s-a adus la cunostinta acest lucru chiar de catre cel care a fost interesat da identitatea utilizatorilor.Incerc sa dar de ei(admin, moderatori) intreband in dreapta si in stanga,
O zi frumoasa tuturor !
buna ziua,
Cum pot actiona impotriva unui administrator de site care dezvaluie identitatea utilizatorilor care posteaza pe forum, adresele de mai lsi mai mult, cui apartine calculatorul. Da, nu va mirati, chiar si asta ! Este vorba despre o comunitate relativ mica si nu cred ca este greu de depistat de pe ce calculator a fost trimis postul. Nu mi se pare insa corect sa se intample acest lucru , mai ales ca ti se garanteaza ca adresa email nu va fi afisata public.Daca noi ca si utilizatori avem anumite obligatii, adminii nu au si ei la randul lor o etica,un cod deontologic la care se raporteaza si de la care nu ar trebuie sa se abata ?Voua cum vi se pare si mai ales ce se poate face in legatura cu aceasta situatie ??