avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... admini care dezvaluie identitatea utilizatorilor
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

admini care dezvaluie identitatea utilizatorilor

buna ziua,
Cum pot actiona impotriva unui administrator de site care dezvaluie identitatea utilizatorilor care posteaza pe forum, adresele de mai lsi mai mult, cui apartine calculatorul. Da, nu va mirati, chiar si asta ! Este vorba despre o comunitate relativ mica si nu cred ca este greu de depistat de pe ce calculator a fost trimis postul. Nu mi se pare insa corect sa se intample acest lucru , mai ales ca ti se garanteaza ca adresa email nu va fi afisata public.Daca noi ca si utilizatori avem anumite obligatii, adminii nu au si ei la randul lor o etica,un cod deontologic la care se raporteaza si de la care nu ar trebuie sa se abata ?Voua cum vi se pare si mai ales ce se poate face in legatura cu aceasta situatie ??
Cel mai recent răspuns: ArABela44 , utilizator 08:35, 11 Iulie 2010
Da-ţi-l în judecată ! Se pare că asta este soluţia cea mai bună atunci când nesimţirea de-a respecta nişte atribuţii asumate de bună voie iasă la suprafaţă ! Până acum am întâlnit o mulţime de cazuri asemănătoare şi în nici unul n-a mers varianta paşnică (mica înţelegere). Cât despre scuze - nici gând !
Vă doresc succes !
Multumesc pt raspuns ! Nu ntiu insa cine este acest admin sau moderatorii lui, Si nici cum sa dau de ei.Mie mi s-a adus la cunostinta acest lucru chiar de catre cel care a fost interesat da identitatea utilizatorilor.Incerc sa dar de ei(admin, moderatori) intreband in dreapta si in stanga,
O zi frumoasa tuturor !
Este simplu sa dati de cei care au situl.
[ link extern ] /
INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICÃ
"Un nume de domeniu poate fi detinut de catre o persoana (fizica sau juridica) care exista in momentul solicitarii inregistrarii unui nume de domeniu .ro, asa incat o firma ce nu este inca infiintata nu poate detine un nume de domeniu .ro."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana unde merge legalitatea administratorilor de site-uri ? geygells geygells Exista o multime de site-uri care fac publice link-uri catre serverele unde au incarcat (gratuit sau nu) programe PC. As dori sa stiu daca este legal acest ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea informatiilor de pe site tracasat tracasat O intrebare importanta: Este garantata anonimitatea utilizatorilor pe acest site? Adica, intrebarile puse pe acest site sunt echivalentul unei ... (vezi toată discuția)