avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate angelamanuela

Activitate angelamanuela

nu am spus ca am scos cash de doua ori ,am vrut sa cumpar de 2 ori de 100 lei si nu mi-a dat spunea sold insuficient desi pe hartia pe care o primeam acasa scria 3400 lei si am mai specificat ca a fost un card mai diferit de cel obisnuit ,oricum va multumesc nu am inteles nimic din raspunsurile d-stra p[tr ca nu ati citit nici cu atentie si nici un sfat /ajutor din care am cerut exclus unele persoane care mi-au dat un raspuns cat de cat de ajutor ,va multumesc tuturor
este o capcana intradevar,ptr ca banii au existat doar pe hartie respectiv factura pe care o trimite lunar cu cat avem rata de plata,nu inteleg de unde suma asta ,cardul fiind blocat de mai bine de 2 ani poate chiar 3 ,si venit luna de luna plata ,noi practic trebuie sa platim toata suma care exista doar in hartie dar nu si la cumparaturi,am vrut sa cumpar de nenumarate ori pe vremea aia de 100 ron si nu mi-a dat ,pe card-hartie exista cica suma de 3400 lei ptr cumparaturi,si nu este vorba de cardul obisnuit de cumparaturi pe care il are sau cunoaste toata lumea ,este vorba de un card facut de o banca cu o firma de telefonie (ptr asta a trebuit sa duca dovada ca are abonament la )in 2006-2007,cum putem dovedi ca a fost de fapt o magarie si ca nu am putut beneficia de suma care era scrisa pe hartie,si ca este fals ca mai sunt de paltit 2800 lei ,acum 3 ani cand a fost sa-l inchida au spus ac are 3000 de platit ,de aproape 3 ani e blocat de unde totusi suma asta de plata? ma poate ajuta cineva in cazul in acre suntem dati in judecata ,ce documente trebuie sa avem ,avem castig de cauza?

nu este extras este factura de plata si undeva intr-un colt scrie suma de 3400 lei care de fapt doar acolo exista scris nu si pe cardul de cumparaturi
buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in fiecare luna spunea ca are o suma de 2900 lei ,am fost sa cumaparam ceva mai multe cumparaturi care costau 1000 lei ,cardul nu a fost acceptat decat suma de 800 ,restul i-am pus din mana ,i-am spus sotului sa se duca sa le spuna problema sa intrebe de ce ,bineinteles nu s a dus ,acasa a inceput sa vina extrasul ca ar avea pe card suma de 3400 ,am fost de 2 ori in Kaufland la distante de luni de zile intre ele si am vrut sa cumpar de 100 lei ,imi spunea mereu ca fond insuficient ,cu toate ca ar fi trebuit sa pot cumpara de 3400 lei corect nu? ratele le-am paltit la timp ,pana am achitat cele 800 de ron cu care achizitionasem acle cumparaturi.in 2008 sau 2009 a fost sa inchida cardul sa renunte la el ,i sa spus ca are de paltit suma de 3000 ,am inebunit amandoi ca cica noi plateam doar suma minima pe luna si ca s-ar fi adunat comisioane,dobanzi nu mai stiu ce ,cardul de atunci este blocat si au venit in continuarie de plata rate ,la suma care era pe card(doar pe card)realitatea fiind alta,atunci sotul a cerut un extras de cont de la infiintarea cardului si pana la acea data,mentionad ca nu va mai plati nimic pana la finalizare,extrasul urmand a fi trimis pe fax ,nu am primit nici in ziua de azi,si lunar sosesc sume de plata ,cum situatia este de asa natura ca nu a mai putut plati,a venit acum un plic de la firma de recuparare sa plateasca o suma destul de mare intr-un termen de 2 zile la dispozitie urmand a fi dat in judecata,ceea ce cred ca si intamplat ptr ca a anuntat ca nu are de platit suma de 2800 lei ,este posibil ca un card blocat de 2-3 ani si cu rate lunare ,de unde si pana unde?nu intelegem este normal ceea ce face banca?multumesc si astept un raspuns in acest sens
Răspuns la discuția probleme cu banca
multumesc frumos !
in 2006 eu cu sotul ,am facut un imprumut in banca,am fost corecti,ne-am achitat la timp ratele,in 2008 primeste acasa un card cu o suma pe ea ,si alt cont in care cica sunt 5000eur,am discutat sa nu luam acesti bani,ca stiam ca nu ne v-om descurca,fiind chemat de banca sa semneze daca accepta cardul,sa dus a spus ca renunta la euro,dar vrea cardul,ei au spus ca unul fara altul nu se poate,a intrebat ce se intampla cu euro lasati in cont,oficiantul ia spus ca sunt acolo in siguranta,toate bune si frumoase,ce-au facut ei,fara stirea noastra,sau a lui ,el semnand nici nu stia practic ce semneaza crezand ca este ptr card,banca in momentul cand el a semnat au facut si o tranzactie din euro in lei,achitand rata pe care o aveam la ei tragand 1900euro,fara stirea noastra(nu i s a dat la mana nici contract ,nici desfasurator nimic),in 2009 ma duc sa paltesc comisionul anual,si platind mereu mai mult la rata,m-am interesat si mi-au spus ca nu mai am de platit nimic,ptr ca se trag din euro aia,am ramas cu gura cascata si am spus cum asa si mi-a spus in loc de 5000 euro ,mai erau in cont 2000 si ceva,i-am spus sotului fiind titularul sa vada ce se intampla,neavand timp,a spus ca trebuie sa fie o greseala,in 2010 februarie avand o problema financiara ,sotul a spus sa scoata 1000 eur,cand sa dus la banca i se dau niste bani ,4800 lei au spus ca sunt ai lui,el a crezut ca dobanda la cei din cont,si de atunci au inceput sa vina doua extarse de cont ,una in euro,si alta in lei ,nu intelegeam exact ce inseamna,m-am dus la ei si mi-au explicat,cand sotul a semnat in 2008,i sa achitat rata fara stirea lui,noi achitam luna de luna rata,fara sa ni se comfirme nimic ,si ca are de achitat 5000 de euro,am ramas uimita si a fost chemata cred sefa de banca,sau ce era,si mi-a spus cu un ranjet uracios ca d-na ati scos banii ,nu ia-ti scos d-stra ii platiti,eu am spus cum adica voi mi-ati mancat 5000 eur in 2 ani si eu trebuie sa platesc 10 ,(acum mai sunt 7 jani jumate)ei ce faceau in timpul asta in decurs de 2 ani,practic daca noi nu stiam ca avem de paltit banii astia ,ei isi trageau rata din
cont,si asa scadeau euor ,fara sa ne anunte printr-o notificare ,ceva sau cumva si noi nestiind ca rata a fost achitata plateam in continuarie,banii aia din cont ni sa adat inapoi pe care noi ii depuneam sub forma de rata,dar au ramas banii astia pe care noi nici macar nu i-am vazut,nu mi se pare normal,va rog ce putem face in sensul asta?pe cale amiabila nu am avut ce face,au spus ca trebuie sa platim,stiti cum e banca e banca,noi nu avem bani sa ne judecam cu ei,dara daca ar fi castig de cauza as face-o,va multumesc si astept un raspuns in sensul asta,
buna ziua ! as dori si eu sa stiu,am cumparat apartamentul din 1993,inainte a fost locuinta de servici,apoi le-am cumparat,acum vine proprietarul terenului si spune ca trebuie sa platim locul de sub casa/apartament, eu stiam cand am cumparat apartamentul ca ne apartine apartamentul si pe langa bloc o juma de metru sau un metru pe langa bloc,care apartineau si primariei si ptr care platim impozit,intrebarea este: cand am cumparat apartamentul ,nu am cumparat legal si locul de sub casa?e legal ce se intampla? asociatia de locatari ne-a chemat cu actele de proprietate ptr reconstituirea actului de proprietate , si ce se poate intampla daca refuz acest lucru ,va rog mult si urgent daca se poate un raspuns f urgent,pe adresa mea de amill:angela_toader39@yahoo.com