datele rezultand din evidenta operativa a organelor judiciare nu inseamna cazier judiciar. Procedura e in felul urmator : te duci la politia capitalei daca esti din bucuresti ( eu de aici sunt deci nu pot sa va zic decat de bucuresti) , faci o cerere prin care soliciti datele astea , si treci acolo ca iti trebuie pentru admiterea in profesia de magistrat ... O sa stie ei exact ce sa scrii . Depui cererea asta si ti se da un biletel , pe care e trecut un numar de inregistrare al cererii tale . Biletelul il pui in dosar si de acolo nu mai e problema ta. Raspunsul oricum nu iti vine tie , ci se duce automat la CSM . Datele astea sunt confidentiale . Sper ca v-am fost de ajutor !
Pentru toti care urmeaza sa dati examen saptamana viitoare va urez mult succes , sa va concentrati si sa dati ce aveti mai bun in voi ! Sunt sigur ca toti v-ati pregatit foarte bine asa ca nu va fie frica ! Nu e dracul asa de negru;)
deci , patrick , eu am intrebat de ce nu e si rasp 3
la 3 spunea ca NU presupune punerea in miscare a AP
ceea ce e evident ca nu presupune , pentru ca daca e pusa in miscare AP , nu mai e invinuit , ci inculpat . Deci intrebarea mea ramane ... daca poti sa imi explici iti raman recunoscator . Nu numai tie , ci si oricui binevoieste.
imi explicati va rog si mie la grila cu arestarea invinuitului de ce nu e si 3 ?
Reloaded ai un talent sa le scoti pe bune am lesinat de ras ;))). Chiar daca imaginea descrisa de tine seamana mai mult cu o serbare comunista , limonada si oranjada suna foarte bine :) Numai bine si ne vedem cand ne intalnim.ciao
coleg reloaded , tu stai in camin ? ca am auzit ca e petrecere in prima saptamana si ma gandeam ca ne intalnim sa bem o bere :) e valabil si pentru ceilalti evident ...
Dragi colegi de pe forum , si candidati .... in asteptarea rezultatelor sunteti atat de stresati incat treceti la atacuri la persoana ? nu aveti nimic mai relaxant de facut ? dupa atata vreme de stat in casa cu nasul in carti , acum stati in casa pe forum ca sa va faceti observatie unul altuia? haideti si voi afara nu am auzit pe nimeni sa propuna o iesire la o bere o ceva ...Daca aveti chef eu ma inscriu :D Mult succes maine tuturor !
AM SCAPAT ... mult succes celorlalti sa ne vedem colegi
la comisia 1 a fost cineva sa impartaseasca niste impresii ? am maine si sunt foarte curios ... va multumesc anticipat si succes mult
la domenii de interes profesional noua in sala ne-au spus ca sunt 2 posibilitati :
- ori ai lucrat in domeniu si atunci zici in ce domeniu ai lucrat gen ... drept procesual civil sau penal dak ai fost grefier sau mai stiu eu ce
- ori nu ai lucrat si atunci spui ce materii iti plac si in ce domeniu ai vrea sa lucrezi ... drept civil , penal , administrativ etc
Eu personal am zis penal si procedura penala