Mi-am luat casa inapoi!
Stabilisem sa ma duc la apartament la ora 7 sa le dau 100 euro ca sa plece. M-am dus mai devreme impreuna cu cineva. Spre surprinderea mea eliberasera apartamentul. Am inchis la a doua yala (la asta nu le-am dat chie). Apoi au aparut si ei. Cum au venit: da-ne banii! A fost in scandal in toata regula dar nu le-am dat nimic!! Mi-au adresat amenintari, injurii, blesteme tiganesti...tot ce vrei.
Asa cum mizasem erau cel putin 7-8 vecini. La nevoie gasesc 2 martori.
Mi-a fost frica tot drumul pana acasa. Ma astept sa imi distruga usa, geamurile, masina.
nu conteaza, le platesc si depun plangere dar nu ii las sa ma jecmaneasca!
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns. Nici nu stiti ce mult a inseamnat!
Sa stiti ca nu am mai asteptat sa ma duc maine la politie. M-am dus direct la ei. M-am certat cu ei. Cand le-am spus ca depun plangere pt santaj s-au mai inmuiat. Au zis ca pleaca maine dc le dau 100euro!? Le-am raspuns ca pana maine la ora 7 seara sa elibereze ap si le dau. Atunci nu o sa le dau nimic. si dc ei cer o sa fie cel putin vreo 10 vecini care sa vada. deci am si martori.
va tin la curent
In perioada aceasta ei mi-au platit chirie. Asta inseamna pt mine un castig de 100-200 euro (scazand toate datoriile lor). Ma voi duce la politie. Mai e nevoie sa ma duc la administratia financiara?
Va multumesc mult pt sfaturi si incurajari.
Buna ziua, situatia mea este urmatoarea:
In urma cu 4 luni am inchiriat o camera intr-un ap chiriasului 1. Am inregistrat contractul si am platit impozitul. La 2-3 zile dupa, timp in care chiriasul 1 nu se mutase pt ca nu terminasem zugravitul, am inchiriat si camera 2 catre chiriasul 2.
A venit o fata. alba, spunea ca se muta cu 2 copii. Am incheiat o chitanta de mana ca am primit chiria pe o luna. Atat.
Aceasta s-a si mutat dar a mai venit si cu 3 tigani, cu fuste cu tot. Chiriasul 1 nu s-a mai mutat, am ramas si cu impozitul platit. Mi-a fost frica sa mai semnez contract de inchiriere si cu tiganii (nu am nimic cu persoanele de etnie rroma, e vorba de un caz particular, in care niste cetateni romani au uitat legile).
Cum s-au mutat au si inceput cu nemultumirile: ca nu e aer, ce nu e balcon, ca e langa ghena,ca sunt gandaci, ca administratorul ii sicaneaza, ca e mult de plata la intretinere - ei fiind 6 persoane).
Am discutat cu ei si au zis ca isi cauta in alta parte.
Cu chiu cu vai au platit intretinerea in prima luna si... cam atat.
Au trecut 4 luni deja, ei nu pleaca, s-au acumulat datorii peste tot. Nu stiu cum sa scap de ei. Ieri mi-au cerut 200 euro ca sa plece. Chiar dc ii platesc nu am nici o siguranta ca vor pleca. Ca sa nu mai zic de datoriile care imi vor ramane.
Ma ameninta ca nu am inregistrat contract de inchiriere la fisc. Cum sa-l mai semnez in conditiile astea?
Spuneti-mi cum sa fac sa scap de ei. Dc ma duc acum la administratia financiara ce sa declar, ca nu am contract? Pot pati ceva pt asta? Mi-a spus cineva ca e evaziune fiscala si se pedepseste cu inchisoarea. De asta nu m-am dus nici la politie pana acum.Va multumesc mult.