Acum 2 ani, dorind sa ajut pe cineva, am facut 2 credite bancare, unul de 5.535Euro la banca Raiffeisen si unul de 13.700CHF la Banc Post #-o. Contractele sunt facute in acelasi timp, unul pe 19.12.2007 si altul pe 20.12.2007. La momentul respectiv, persoana cariua i-am dat acesti bani a promis ca va achita creditele in totalitate in luna matrie 2008, deci dupa 3 luni. Bineinteles ca nu s-a intamplat asa. Am incercat sa ajung la notar cu acea persoana pt a face un act prin care sa-si asume rapunderea platii ratelor, dar dupa ce s-a vazut cu banii luati nu a vrut sa auda de asa ceva.De ceva timp nu am mai putut lua legatura cu persoana respectiva, si-a schimbat nr de telefon, iar la mailuri nu raspunde. Problema este ca din luna ianurie 2010 nu a mai achitat nici o rata, iar posibilitatea mea de a plati aceste credite este egala cu zero. Cu toate astea, la amenintarile bancilor, m-am imprumutat de bani si in luna aprilie am ahitat lunile restante, adica ianuarie, februarie si martie 2010, dar nu ma pot imprumuta la nesfarsit pt.ca nu am cum sa-i returnez. As vrea sa stiu la ce sa ma astept, in afara de executarea silita...nu am proprietati sau bunuri, iar salariul meu este de 180 lei/luna. La fiecare telefon pe care-l primesc din partea bancilor, primesc amenintari ca voi ajunge in inchisoare, datorita faptului ca prin executare silita nu au ce sa-mi ia si nici prin poprire pe salariu nu obtin mai nimic, avand in vedere salariul pe care il am. Credeti ca se poate ajunge la asa ceva? Din experientele d-vs, ati intalnit astfel de cazuri??