avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate padrecatalin

Activitate padrecatalin

Am contract cu firma Cosmote pe care l-am prelungit acum 1 an pt inca 2 ani. Pot cere rezilierea contractului fara sa le platesc daune? Ei mi-au zis ca trebuie sa platesc 400 de lei taxa de reziliere. Am inteles ca legea 161/2010 iti da posibilitatea sa nu mai platesti daune. Se aplica legea la contractele incheiate dupa publicarea legii sau si la cele incheiate inainte. Astept raspuns, multumesc.
Buna ziua. Ma numesc Popescu Catalin si am avut contract cu ANL in rosiorii de vede care a expirat in 15 sept 2009. Ne-au anuntat sa venim sa semnam noile contracte de prelungire cu inca 1 an abia in luna decembrie. Chiria s-a majorat de la 82 la 162 de lei. In actul aditional de la contract semnat de noi scrie ca s-a majorat chiria cf.HCL.nr.83/12.10.2009 si ca prezentul act intra in vigoare incepand cu data de 16.09.2009. Asta in conditiile in care contractul expirase in data de 15.09.2009. Este posibil asa ceva? Sa aplici retroactiv o hotarare ? Mai mult chiar, ne-au pus sa platim diferenta de chirie din septembrie pana la zi , iar din ianuarie cu penalitati. Pentru ca primaria nu si-a facut datoria sa ne anunte la timp de majorare, este posibil asa ceva? Este legal?Va rog astept un raspuns. Eventual dati-mi si un nr. de contact. Multumesc.