avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate Victor Mihai Ciobanu

Activitate Victor Mihai Ciobanu

In fata instantei de fond s-a "stiut" ca avocatul nu a facut dovada calitatii de reprezentant (lipsa contract asistenta judiciara, lipsa salariat reclamant care sa confirme angajarea avocatului pentru respectiva speta. Daca se invoca aceasta exceptie s-ar fi acordat termen pentru acoperirea ei, si poate se acoperea. Neinvocandu-se exceptia la fond, in recurs este situatia clara ca fondul a judecat o cerere facuta de catre avocat (in numele salariatului) fara a exista dovada mandatului de asistenta. (salariatul in cauza este in SUA).
Intr-un lititgiu de munca, salariatul a fost reprezentat la fond prin avocat, fara ca acesta sa faca dovada calitatii de reprezentant. Cererea a fost semnata "prin avocat" si stampilata de catre acesta cu stampila "birou individual". Salariatul reclamant nu a fost prezent la niciun termen, dupa cum in fata instantei de fond nu s-a ridicat aceasta exceptie pentru a se evita obligarea angajotorului parat si la cheltuieli judecata.
Fara a fi invocata in scris ca si motiv de recurs, lipsa calitatii de reprezentant la fond, poate fi invocata direct in recurs ?