avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate epb54_ok

Activitate epb54_ok

Răspuns la discuția ipoteca cu probleme mari
cum as putea solicita sprijinul organelor de cercetare si urmarire penala in ceea ce priveste problema mea, daca nu ma aflu in tara? Este posibil? Multumesc celor care ma pot indruma

Acum 2 ani am imprumutat de la un ''amic'' o suma de bani, care( mi s-a spus ulterior) defapt provenea de la niste camatari renumiti. Am platit dobanzi cam un an de zile dupa care suma a inceput sa se majoreze f mult pentru ca nu mai aveam cu ce plati dobanzile. Atunci i-am cunoscut personal pe acei camatari pentru care cred ca lucreaza persoana de la care am luat banii. Ca sa fie siguri ca le voi da banii care ii vor cere ne-au fortat pe mine si sotia mea sa facem un antecontract de vanzare-cumparare pe un teren care il ipotecasem deja pentru a le plati lor dobanzile. Acel antecontract l-am semnat atunci cu persoana de la care am luat banii, probabil ca sa nu apara ei in acte . Suma de bani care ei o vor depaseste de10 ori suma imprumutata , bani care nu ii am si nici nu cred ca ii voi avea vreodata, mai ales acum in situatia in care m-au adus ei si criza din tara. Am plecat din tara iar acum ma ameninta ca ma vor da in judecata pentru ca ma au la mana cu acel antecontract. Ce se poate intampla si ce ar fi bine sa fac in aceasta situatie? Probabil doar convorbirile telefonice pot demonstra asta. Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta.