avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate claudia13

Activitate claudia13

Sunt disperata va rog sa ma ajutati cu un raspuns......In urma cu 2 ani sotul meu a scos un credit ipotecar. In urma cu 1 an sotul meu a decedat. Asigurare de viata nu ni sa facut iar acum am mers la banca sa vad daca se poate face o resalonare pt 1 an de zile pt ca nu ma descurc cu rata de 200 eur pe luna pt ca nu lucrez momentan fiind in crestere copil.Cei de la banca mi-au cerut o succesiune...am facut si asta...dar nu sarezolvat nimic.Am platit cum am putut 8 luni de zile iar acum nu mai reusesc sa platesc.cei de la banca mi-ai trimis o recomandata si m-au instiinta ca creditul meu sa declarat scadent anticipat si urmeaza evacuarea silita...VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASP SI SA IMI SPUNETI CE SE VA INTAMPLA...........VA MULTUMESC
Discuție buna
sotul meu a scos din banca un credit ipotecar.asigurare de viata nu ne-au facut.in urma cu 1 an sotul meu a decedata .eu fiind in crestere copil nu puteam sa imi permit sa platesc rata.am cerut o reesalonare insa cei de la banca mi-au cerut sa fac o succesiune.am facut si asta insa nu sa rezolvat nimic.eu am ajuns cu ratele in urma si creditul meu sa declarat scadent anticipat si urmeaza evacuarea silita. este corect???????????