Sunt disperata va rog sa ma ajutati cu un raspuns......In urma cu 2 ani sotul meu a scos un credit ipotecar. In urma cu 1 an sotul meu a decedat. Asigurare de viata nu ni sa facut iar acum am mers la banca sa vad daca se poate face o resalonare pt 1 an de zile pt ca nu ma descurc cu rata de 200 eur pe luna pt ca nu lucrez momentan fiind in crestere copil.Cei de la banca mi-au cerut o succesiune...am facut si asta...dar nu sarezolvat nimic.Am platit cum am putut 8 luni de zile iar acum nu mai reusesc sa platesc.cei de la banca mi-ai trimis o recomandata si m-au instiinta ca creditul meu sa declarat scadent anticipat si urmeaza evacuarea silita...VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASP SI SA IMI SPUNETI CE SE VA INTAMPLA...........VA MULTUMESC
sotul meu a scos din banca un credit ipotecar.asigurare de viata nu ne-au facut.in urma cu 1 an sotul meu a decedata .eu fiind in crestere copil nu puteam sa imi permit sa platesc rata.am cerut o reesalonare insa cei de la banca mi-au cerut sa fac o succesiune.am facut si asta insa nu sa rezolvat nimic.eu am ajuns cu ratele in urma si creditul meu sa declarat scadent anticipat si urmeaza evacuarea silita. este corect???????????