avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Sunt disperata va rog sa ma ajutati cu un raspuns......In urma cu 2 ani sotul meu a scos un credit ipotecar. In urma cu 1 an sotul meu a decedat. Asigurare de viata nu ni sa facut iar acum am mers la banca sa vad daca se poate face o resalonare pt 1 an de zile pt ca nu ma descurc cu rata de 200 eur pe luna pt ca nu lucrez momentan fiind in crestere copil.Cei de la banca mi-au cerut o succesiune...am facut si asta...dar nu sarezolvat nimic.Am platit cum am putut 8 luni de zile iar acum nu mai reusesc sa platesc.cei de la banca mi-ai trimis o recomandata si m-au instiinta ca creditul meu sa declarat scadent anticipat si urmeaza evacuarea silita...VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASP SI SA IMI SPUNETI CE SE VA INTAMPLA...........VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 21:12, 13 Iulie 2010
Marculescu&Asociatii a scris:

evacuarea silita nu prea cred..mai este ceva cale pana acolo....depinde ce bunuri aveti.....
executare silita... pana la evacuare mai e. vor executa silit bunul pe care aveti ipoteca, iar cu diferenta de suma ramaneti, in continuare datoare.
daca nu ati semnat si dvs pt acest credit, trebuia sa acceptati mostenirea sub beneficiu de inventar.
Sfatul meu este sa mergeti urgent la banca si sa va consultati cu ei , numai de ei depinde sa amane situatia si sa nu treaca la executare silita.In situatia in care trec la executare silita tot creditul devine scadent, prin urmare nu mai puteti achita lunar ratele ci trebuie sa achitati tot debitul, mai mult cheltuielile cu executarea silita cad in sarcina dumneavoastra si nu sunt de neglijat. bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru ... danielescu danielescu 1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru pe imobilul ce face obiectul ipotecii iar in situatia in care se va declansa executarea ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate de plata bu2mel bu2mel Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi raspundeti daca ma puteti ajuta in solutionarea urmatoarei probleme. Sotia a cumparat in anul 2008, prin credit ipotecar ... (vezi toată discuția)