buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca,apartamentul girat este pe numele mamei mele care a decedat,acum 3 ani valoarea lui era de aprox 64.000 eur si imprumutul a fost de 83.000 chf,adica vreo 47.000 eur ,intrebarea este : daca nu mai pot plati ratele si voi fi executata silit,banca va scoate ap. la licitatie,acesta nu va fi vandut cu o suma care sa acopere creditul ,pt ca piata a scazut , ce se intampla?voi mai plati diferenta sau faptul ca am fost executata va fi de ajuns? :-/ :help: va multumesc ,astept raspuns.
Imobilul se va vinde la licitatie publica la o valoare cat sa acopere creditul.
Nimanui nu ii pasa de valoarea reala a imobilului.
Daca reusiti sa il vindeti la un pret cat se poate de mare ar fi de preferat.
Conform prev. CPC veti fi executata silit in oricare din formele prev. de lege, pana la realizarea dreptului recunoscut prin titlu executoriu, achitarea dobanzilor, penalitatilor sau a altor sume, acordate potrivit legii prin acesta, precum si a cheltuielilor de executare.
incercati sa gasiti dvs un cumparator. vandut la licitatie , suma obtinuta e mult mai mica decat valoarea pe piata a ap, iar daca suma obtinuta nu acopera creditul, ramaneti in continuare datoare