avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus ...
Discuție deschisă în Executare silită

1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru ...

1.am un credit ipotecar
2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru pe imobilul ce face obiectul ipotecii iar in situatia in care se va declansa executarea silita de catre anaf va fi nevoita sa declare scadenta anticipata a imprumutului.
intrebarea este daca anaf poate incepe executarea silita intervenind astfel intr-un credit aflat in derulare(mai am 12 ani de plata la acest credit) ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:24, 8 Noiembrie 2021
da, poate.
incercati sa esalonati plata catre anaf ca sa scaati de executare.
problema este ca nu eu sunt proprietarul imobilului ipotecat iar in ceea ce ma priveste am platit lunar rata creditului fara intarziere, sunt un bun platnic...banca ma indreapta catre anaf sa opresc executarea silita dar eu nu am nici o treaba cu dosarul lor de executare ptr ca nu ma vizeaza pe mine si nu inteleg de ce aceasta problema a devenit si a mea?
multumesc pentru raspuns
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu dati detalii, pe langa faptul ca nu va putem ajuta, ne pierdem si vremea aiurea.
Cum adica nu e problema dvs, datoria nu e a dvs si imobilului nu e al dvs? Si atunci care e treaba?
Creditul ipotecar este al meu dar imobilul ipotecat are alt proprietar și acea persoană are dosar de executare silită la ANAF și nu înțeleg de ce banca mă trimite la ANAF sa opresc eu executarea silită?
pai ramaneti fara garantia depusa.
deci, ori proprietarul face in asa fel incat sa achite sau sa esaloneze plata, ori gasiti dvs alta garantie ca sa mutati ipoteca.

Alte discuții în legătură

Un bun ipotecat poate fi executat de altcineva? ianos ianos Daca am apartamentul ipotecat la o i.f.n o alta banca poate sa execute silit acel apartament? (vezi toată discuția)
Executare silita drept uzufruct viager surki surki Buna ziua.Parintii mei mi-au donat un imobil in baza unui contract de donatie incheiat in forma autentica,mama avand dreptul de uzufruct viager.In prezent ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)