Bunaziua in primul rand. As vrea sa aflu de la dumneavoastra in taimp se poate ataca un testament.
mai pe larg va spun ca: mama in anul 1995 a primit in mostenire de la un unchi (fratele tatalui ei) o casa in care de altfel locuim iar acum in anul 2010 fratele ei o ameninta ca va deschide un proces in care sa-si ceara parte. adevarul este ca mama mea nu si-a facut actele casei pe numele ei ,merge in continuare cu actul de mostenitor ptr ca nu am avut bani sa facem actele pe numele ei.
Intrebarea mea este ,fratele ei acum dupa atata timp ar putea sa atace testamentu? mai ales ca ,casa e lasata de unchi nu de tata sau mama (rude de gradul 1)? ghinionul lui a fost ca acel unchi a preferato pe ea ca o iubea si mai mult mama s-a ocupat de el pana a murit si de tot ce a trebuit la moartea dansului.Inca odata va intreb daca fratele ei ar putea ataca testamentul dupa atatia ani?
Multumesc mult si va rog sa imi raspundeti.
in 2006 sotul meu a facut o rata la banca prin care a achizitionat un calculator , o imprimanta si un volan ptr jocuri la calculator. De 4 ani tot platesc si inca mai am de platit dar chiar nu mai pot .Nu mai avem nici un venit si nu mai stiu de unde sa scot banii. vreau sa stiu daca nu mai platesc ce se intampla?Vin si imi i-a calculatorul si imprimanta si volanul?
As vrea daca este cineva care stie sa imi raspunda si mie sa stiu si eu ce se va intampla de acum incolo.MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI VA ROG SA IMI RASPUNDETI.