avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am platit la banca de m-am saturat si tot mai am de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am platit la banca de m-am saturat si tot mai am de platit

in 2006 sotul meu a facut o rata la banca prin care a achizitionat un calculator , o imprimanta si un volan ptr jocuri la calculator. De 4 ani tot platesc si inca mai am de platit dar chiar nu mai pot .Nu mai avem nici un venit si nu mai stiu de unde sa scot banii. vreau sa stiu daca nu mai platesc ce se intampla?Vin si imi i-a calculatorul si imprimanta si volanul?
As vrea daca este cineva care stie sa imi raspunda si mie sa stiu si eu ce se va intampla de acum incolo.MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI VA ROG SA IMI RASPUNDETI.
Cel mai recent răspuns: liviu v , utilizator 05:33, 6 Septembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Pt. ratele restante pot sa va ia ORICE bun aflat in proprietatea dv., nu doar pe cele achiziţionate din credit.
este bine inainte de a raspunde intrebarilor sa ne mai documentam un picut, astfel bunurile achizitionate printr-un contract de credit de cele mai multe ori sunt gajate si inscrise, ma indoiesc ca un Creditor nu-si inscrie dreptul pt 10 lei.Da, bunurile in acest caz pot fi luate si ulterior vandute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani! marianbrunetel marianbrunetel Am dat acum 2 ani bani cu imprumut circa 7000 ron si am facut contract de vaznare cumparare la notar ca mi da intr-o luna de zile, A gajat cu masina si in ... (vezi toată discuția)
Plecat din tara-restanta la o firma de leasing(credit de nevoi personale) mtrl2009 mtrl2009 buna! sunt la primul email pe acest forum m-am gandit sa scriu ptr ca am o intrebare#-o......de fapt mai multe:sorry:,dar sa incep cu prima: nu mai sunt in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar liviu.c liviu.c Buna ziua. Am contractat un credit anul trecut cu denumirea de abonament bancar.Valoarea este de 10.000 de euro,nu platesc rate la el ci un comision de 2 % ... (vezi toată discuția)