avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters158294

Activitate ContSters158294

Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Mirela nu poti da examen la Sng daca pe diploma nu scrie specializare DREPT..imi pare rau
Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
:)):))..buna tuturor si spor la invatat..!!eu am absolvit Sng-ul in decembrie anul trecut si de aproape 2 luni intru saptamanal cu cate 40 de dosare in sedinta....stiu ca e greu si aveti impresia ca nu aveti destul timp, insa nu este imposibil!!!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
am citit si eu regulamentul...oricum deocamdata mai e pana pe 19 cand se afiseaza tabelul final.sa dea Domnul sa se suplimenteze si sa fim colege :D
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
nu..sunt cu 8.70
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
buna geanina! am si eu o intrebare si sper sa nu te superi!Tu pe lista figurezi la 121...de unde stii sigur ca ai intrat tinand cont ca sunt 120 de locuri?
Răspuns la discuția admitere sng 2010
buna ziua..am si eu o intrebare...daca termin anul viitor in toamna facultatea de drep pot sa dau examen la sng in februarie sau in martie cand se tine... daca nu o am terminata?va multumesc si spor la invatat
Răspuns la discuția admitere sng 2010
am si eu o rugaminte pentru cei care au mai dat la SNG..la mine e primul an cand dau si sunt cam speriata din discutiile voastre de pe forum in legatura cu depunctarea sinonimelor..invatarea cuvant cu cuvant...ma intrebam daca are cineva sa-mi dea si mie subiectele din anii trecuti de la concurs si sa-mi dea si mie cateva informatii despre cand se va sustine concursul?va multumesc!