Nu mai am chitantele, am doar retetele, scrisorile medicale catre medicul de familie, sunt inregistrata in evidentele medicilor neurolog, psihiatru, medic de familie, nu m-am gandit sa pastrez bonurile de farmacie. Ce pot sa fac?
In urma unui rmn cranian mi s-a pus diagnosticul de importanta atrofie corticala bilaterala frontala si parietala. Cu rezultatul m-am dus la medicul neurolog care mi-a dat tratament 6 luni intensiv pentru Altzhaimer, timp in care am dezvoltat si o depresie grava si am urmat si tratament psihiatric. Am cheltuit sume exorbitante pentru medicamente, mi-am luat concedii medicale si fara plata. Dupa 6 luni, in care toata familia mea era psihic la pamant ( am 44 ani) am constatat ca interpretarea rmn a fost eronata, CD-ul respectiv a fost interpretat si de alti medici renumiti de la Spitalul Militar Central, Spitalul Fundeni etc si a rezultat ca nu prezentam nimic neurologic, nicidecum atrofierea neuronala grava pentru care ma tratam. Doresc sa dau in judecata medicul care a facut interpretarea rmn. Am sanse de izbanda sau voi plati alte taxe care se ridica la alte zeci de milioane?