avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... MALPRAXIS
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

MALPRAXIS

In urma unui rmn cranian mi s-a pus diagnosticul de importanta atrofie corticala bilaterala frontala si parietala. Cu rezultatul m-am dus la medicul neurolog care mi-a dat tratament 6 luni intensiv pentru Altzhaimer, timp in care am dezvoltat si o depresie grava si am urmat si tratament psihiatric. Am cheltuit sume exorbitante pentru medicamente, mi-am luat concedii medicale si fara plata. Dupa 6 luni, in care toata familia mea era psihic la pamant ( am 44 ani) am constatat ca interpretarea rmn a fost eronata, CD-ul respectiv a fost interpretat si de alti medici renumiti de la Spitalul Militar Central, Spitalul Fundeni etc si a rezultat ca nu prezentam nimic neurologic, nicidecum atrofierea neuronala grava pentru care ma tratam. Doresc sa dau in judecata medicul care a facut interpretarea rmn. Am sanse de izbanda sau voi plati alte taxe care se ridica la alte zeci de milioane?
Cel mai recent răspuns: miralex123 , utilizator 15:27, 15 Iulie 2010
Veti castiga cu siguranta si veti primi si daune materiale reprezentand contravaloarea tratamentelor si a medicamentelor, cheltuieli pe care trebuie sa le dovediti cu inscrisuri (chitante).
Deasemenea veti primi si valoarea cheltuielilor de judecat (taxe si onorariu de avocat).
Daune morale veti primi, dar cuantumul acestora vor fi stabilite de catre instanta.
Mult succes
Nu mai am chitantele, am doar retetele, scrisorile medicale catre medicul de familie, sunt inregistrata in evidentele medicilor neurolog, psihiatru, medic de familie, nu m-am gandit sa pastrez bonurile de farmacie. Ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea semnului stop my23 my23 data de 06.01.2012 un conducator auto ce nu a respectat semnul STOP a intrat frontal in autovehiculul condus de catre mine regulamentar.In urma coliziunii am ... (vezi toată discuția)
Dement alcoolic nediagnosticat - internare psihiatrie + eliminiare din fct de administrator firma Alex265 Alex265 Tatal meu este un alcoolic nediagnosticat oficial de catre un psihiatru si fara tratament in acest sens. Din cauza consumului de alcool a dobandit in timp ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap militarualex militarualex buna ziua, mama mea are cancer de san. a fost operata si a pierdut sanul drept.as dorii sa stiu daca poate primi ajutor de hadicap. va multumesc (vezi toată discuția)