Buna ziua.
Se pot incheia doua contracte de publicitate intre doua parti , intr-o luna, dar cu obiectul contractului diferit?
Multumesc.
As mai avea inca o intrebare.
In ce lege sau cod civil sau comercial, as putea gasi daca se pot incheia mai multe contacte intr-o luna, intre aceleasi firme, dar cu obiectele contactelor diferite?
Dar va rog lamuriti-ma.
Pot sau nu, sa inchei un contract de prestari serv sau orice alt fel de contract civil, cu o persoana juridica, alta decat angajatorul meu, fara a fii nevoie sa devin persoana fizica autorizata.?
Deci, pt. a putea avea activitati de natura juridica, cu o alta persoana juridica alta decat angajatorul , trebuie sa inchiei cu fiecare contract individual de munca?Fara a fii nevoie de statutul de PFA.?
As dori sa stiu daca intre o persoana fizica si o persoana juridica se poate incheia vreun contract civil ?Ma gandesc in special la contractul de prestari servicii, dar poate exista vreun alt fel de contract care se poate incheia. fara ca persoana fizica sa devina obligatoriu PFA.
In cazul in care o persoana fizica are un contract individual de munca incheiat cu o persoana juridica, pe postul de consilier juridic, pe mine m-ar interesa daca persoana fizica mai poate presta si alte acitivitati de genu: secretariat sau contabilitate primara sau chiar asistenta juridica, pe baza de contracte de prestari servicii.
Din cate stiu eu pt ca o persoana fizica sa poata incheia contracte de prestari servicii cu o persoana juridica, este necesar sa devina persoana fizica autorizata.
Sau mai era cazul in care se putea incheia un contract cu o alta persoana juridica, alta decat cea la care este angajata, pt. 2 ore zilnic si nu mai mult de 10 ore saptamanal. Si in cazul acesta nu trebuia sa devina PFA. dar din cate stiu eu aceasta prevedere a fost abrogata.
Va rog frumos dati-mi un raspuns cum se procedeaza in acest caz.