multumesc,am uitat sa zic ca accidentul a fost loc.praid,unde am iesit de pe drum ocolind o masina care venea pe banda mea de mers partea dreapta a masinii a mers pe pietris si cand am revenit pe drum masina a derapat (din cauza pietrisului)nu am mai putut controla masina,deci nu am atins nici o masina,nimic,am iesit de pe drum si acolo m-am rasturnat de cateva ori,un politai mi-a zis care a fst la fata locului,ca dak in alcolemie o sa fie peste 0.8 o sa primesc o amenda penala,a dar nu am avut 0.8 deci dvs ziceti ca 3-4 luni sigur nu imi da inpoi permisul?din cauza alcolului sau din cauza accidentului?
nu s-a deschis dosar penal,stiu sigur mi-o zis politistul care a fst la fata locului ca pot sa ma duc la parchet sa cer o dovada de 30 zile da nu am vrut numai imi fac pofta.multumesc pt sfat.inca ceva, de unde as puteai gasi niste raspunsuri concrete?unde sa ma duc?
buna,am o rugaminte daca ma pueteti ajuta,de 1 mai am avut un grav accident.fiind inconstient mi-au luat sange si a iesit 0.7 si la a 2 proba 0.5 au trecut 2 luni de cand mi-a expirat dovada,nu am lovit pe nimeni cu cine am fst in masina nu au patit nimic unul o zgarietura, celalalt s-o lovit la piept!amandoi o dat declaratii ca nu pretind nimic de la mine!peste cat timp imi primesc permisul inapoi?multumesc