avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate tambacristina

Activitate tambacristina

Răspuns la discuția SNG 2011
mdianam a scris:

Din Constanta este cineva care incearca marea cu degetul la examenul din septembrie de la SNG ?
O intrebare am, aveti cumva documentatia mai "la zi " decat cea dupa care invat eu ? Poate a aparut ceva nou si nu sunt eu informata.

Eu am asa :

1) L 304/2004 actualizata 16/12/2010 prin OUG 109/2010
2) L 567/2004 actualizata 1.01/2011 prin L 263/2010
3) Hot nr 387/2005 actualizata 28/10/2009 prin HCSM 1788/ 2009
4)Ordinul Min. Just. privind aprobarea reg. de ordine interioara a parchetelor nr 529/C/21.02.2007 actualizat pana la 1.06.2009 prin OMJ nr 226/C/2009
5) Codul deontologic actualizat pana la 6/05/2005

La care se adauga CPP actualizat pana la 16/05/2011 si CPC actualizat pana la 25/03/2011 .

Voi aveti ceva mai nou ?
Multumesc ! Spor la invatat tuturor !

Poti sa mi le trimiti si mie pe mail asa actualizate, cel putin legile, sau sa le postezi pe vreun site.Adresa de mail e tamba_cristina@yahoo.com.Multumesc mult!Spor la invatat!
Asa spun si eu...Totusi, daca se mai scot posturi pe studii superioare juridice pe curtile de apel...Slabe sperante pentru septembrie pentru Sng.Speram totusi....ca o sa fie concurs in septembrie.Vom vedea!
Solutie
1) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.
Soluţia:
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare, după cum urmează: 1 post la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, 1 post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, 1 post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi şi 1 post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.
Salutare!In primul rand nu stiu ce sanse sunt sa fie iar concurs in sept pentru ca am vazut pe ordinea de zi ca se scot cateva posturi pe curtile de apel si daca se mai scot si in cursul anului nu stiu ce sanse mai sunt la sng....speram totusi.Repartizarea se face in functie de nota de la examenul final ...
"Art. 23. - Absolventii cu atestat ai Scolii Nationale de Grefieri vor fi repartizati, in ordinea mediilor de absolvire, pe posturile vacante de la instantele judecatoresti si parchetele de pe langa acestea sau, dupa caz, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ori la Parchetul National Anticoruptie, pentru care au sustinut concursul de admitere" Legea 567/2004. Realitatea e alta, ca in Romania:))
E posibil sa fie doar in noiembrie concursul la SNG pentru ca si la barou se face in noiembrie.Allyynutza, de unde stii de hotararea CSM?Mersi