Multumesc de raspuns, dar imi puteti spuneti mai exact ce intra in categoria hibrid: numai cele cu motor electric sau cu diferite tipuri de combustibili?
Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru o masina cu gpl se mai plateste taxa de mediu? Nu intra tot in categoria de masini hibrid pt care nu se plateste taxa?
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca eu absolventa a Facultatii de Drept, specializarea administratie-publica pot sustine examenul de admitere la sng.
Va multumesc!
Buna ziua, imi puteti spune va rog daca pot vinde niste motostiviutorare din China ce nu prezinta acte de garantie, si care nu sunt la fel de calitative ca alte modele.Am prezentat toate aceste aspecte potentialilor clienti si ei sunt disupusi sa isi asume acest risuri.
Buna seara. Un coleg detine o firma ce comercializeaza produse electronice si o serie din aceastea sunt produse in China. Acum o saptamana a primit o sesizare de la o firma de renume referitoare la faptul ca respectivele produse chinezesti se aseamana cu ale lor si sa le scoate de pe piata. Mentionez ca acele produse chinezesti sunt conforme CE, nu poarta denumirea firmei renumita si caracteristicile sunt total diferite asemanandu-se doar ca forma. Va multumesc!