avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca eu absolventa a Facultatii de Drept, specializarea administratie-publica pot sustine examenul de admitere la sng.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DahliaNoir , utilizator 13:59, 19 Noiembrie 2012
desigur ca poti
intra pe subiectul SNG 2013 si poti afla mai multe detalii de acolo

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
dana_1983, utilizator
Nu poti decat pentru posturile scoase la concurs de curtile de apel. Examenul la SNG poate fi sustinut doar de cei care au terminat profilul stiinte juridice.Daca te uiti pe site-ul CSM la lista de acceptare a dosarelor o sa constati ca sunt persoane carora le-a fost respinsa cererea de inscriere pt lipsa studiilor juridice. Intra si pe site-ul sng si o sa te lamuresti .[ link extern ]
pozitia 11, pozitia 49..
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2012
DahliaNoir, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Inscriere sng? nicole27 nicole27 Buna seara! Am ctv nelamuriri daca poate cnv. sa ma ajute...Eu am terminat fac. de geografie, ma pot inscrie la SNG? si daca da cum se procedeaza? ar trebui pe ... (vezi toată discuția)
Cum ajungi grefier? andraaa02 andraaa02 Bună ziua! Aș avea câteva nelămuriri legate de profesia de grefier. Din câte am înțeles, există două posibilități de accedere în această profesie: ... (vezi toată discuția)