ca ma gandesc ca daca era pentru declaratii sau ceva nedepus...venea pe societate...nu pe numele meu...nu stiu ...ma gandesc ar putea fi vreo amenda de circulatie....
Am suspendat-o anul trecut in Aprilie, dar au fost depuse toate documentele.Eu vroiam sa stiu daca aceste invitatii pot veni pe numele administratorului sau doar al societatii.multumesc.
Buna ziua! am o firma care nu are activitate (a fost suspendata) ; fiind plecati in concediu la intoarcere am gasit un aviz postal (in cutia postala) pentru o recomandata dar pe numele meu (nu al societatii), eu fiind administratorul. M-am dus la posta sa o ridic dar mi s-a spus ca au trimis-o inapoi (ca nu mai e la ei). M-am gandit ca ar putea fi ceva de la finante , nu stiu....ma gandesc...ca din alta parte nu avea ce sa vina...Puteti sa-mi spuneti daca avizul de inspectie de la finante sau garda f. vine pe numele administratorului sau pe numele societatii. Iar daca nu s-a ridicat , si a fost de la ei, ce se intampla??...o mai trimit o data ??...va rog mult sa-mi dati un raspuns.Multumesc.