avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AVIZ DE INSPECTIE FISCALA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AVIZ DE INSPECTIE FISCALA

Buna ziua! am o firma care nu are activitate (a fost suspendata) ; fiind plecati in concediu la intoarcere am gasit un aviz postal (in cutia postala) pentru o recomandata dar pe numele meu (nu al societatii), eu fiind administratorul. M-am dus la posta sa o ridic dar mi s-a spus ca au trimis-o inapoi (ca nu mai e la ei). M-am gandit ca ar putea fi ceva de la finante , nu stiu....ma gandesc...ca din alta parte nu avea ce sa vina...Puteti sa-mi spuneti daca avizul de inspectie de la finante sau garda f. vine pe numele administratorului sau pe numele societatii. Iar daca nu s-a ridicat , si a fost de la ei, ce se intampla??...o mai trimit o data ??...va rog mult sa-mi dati un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:26, 17 Iulie 2010
În ce perioadă aţi suspendat-o?
Poate este ceva cu referire că trebuia să depuneţi declaraţii dacă n-aţi solicitat regimul derogatoriu.
Sau poate aveţi restanţe ceva mărunţişuri
Sau poate aveţi alte venituri din alte activităţi ca persoană fizică, închirieri etc
Pentru clarificare o vizită la administratia financiară locală rezolvă problema. Ar putea chiar să se comporte drăguţ cu dv.
Am suspendat-o anul trecut in Aprilie, dar au fost depuse toate documentele.Eu vroiam sa stiu daca aceste invitatii pot veni pe numele administratorului sau doar al societatii.multumesc.
ca ma gandesc ca daca era pentru declaratii sau ceva nedepus...venea pe societate...nu pe numele meu...nu stiu ...ma gandesc ar putea fi vreo amenda de circulatie....

Alte discuții în legătură

Raspundere in solidar cu societate in incapacitate de plata furcoiadrian furcoiadrian salut, imi poate executa statul bunurile personale daca sunt administratorul firmei mele srl si are datorii la stat ,mentionez ca are datorii doar la fisc nu ... (vezi toată discuția)
Penal vs faliment vioricapop vioricapop Buna ziua, Sunt asociat intr-o SC in faliment. Singurul creditor al soc in faliment este anaf. Debitul a fost cnstituit in urma unui control fiscal, iar cei ... (vezi toată discuția)
Proces verbal trimis prin posta romana necul necul buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla daca din diverse motive nu ridic, in timp util, procesul verbal de la Posta (PV pentru depasirea limitei de viteza). ... (vezi toată discuția)